tekstiniai uždaviniai 1 klasė Tietosuojakäytäntö

hur räknar man arean på en cirkel parkplatz schnabelsmühle bergisch gladbach TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

noidannuoli selässä hoito kesätöitä nuorille helsinki 2015  

dim oranienstraße 26 berlin kreuzberg Päivitetty viimeksi 21.05.2018

pengerkatu 6 järvenpää  

grünwalder straße 114 1. Yleistä

wiseco mäntien asennus Power Finland OY ("Power") on suomalainen yhtiö ja sijaitsee osoitteessa Sammonkatu 75, 33540 Tampere. Tämä on Power Finland OY:n tietosuojakäytäntö. Kun vierailet verkkosivustollamme tai ostat tuotteita ja palveluita jostakin liikkeistämme, saatamme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja alla kuvatuilla tavoilla. Tällöin me toimimme rekisterinpitäjänä, ja sinä voit osoittaa meille minkä tahansa pyynnön koskien henkilötietojesi käsittelyä, kuten alla selostamme, tai osoitteen vr matkaliput kännykkään www.power.fi kohdassa "Omat sivut".

minä olen muistanut youtube Henkilötietojesi suojaaminen on Powerille ensisijaisen tärkeää. Me keräämme ja käytämme henkilötietojasi tiukasti Suomen tietosuojalain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nro 2016/679 (the EU General Data Protection Regulation, GDPR) asettamien laillisten rajoitusten mukaisesti. Kun käytämme termejä kuten "henkilötieto", "käsittely", "rekisterinpitäjä" ja "henkilötietojen käsittelijä", niillä on tietosuojalainsäädännössä määritellyt merkitykset.

jhon jairo velásquez libre 2. Mitä tietoja, mihin tarkoitukseen ja millä perusteella?

bayhan deniz seki polemiği pinssin käyttö puvussa Sinun ostokseesi liittyvät tiedot: Kun ostat tuotteita ja palveluita verkkosivustoltamme luopioisten säästöpankki valkeakoski www.power.fi tai omasta tai jäsenemme liikkeestä, käsittelemme antamiasi henkilötietoja, kuten nimeäsi ja yhteystietojasi (sisältäen osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron) sekä maksutietojasi. , hallita palautuksia ja hallita käyttäjätiliäsi verkkosivustollamme (jos olet kirjautunut tilille).

todelliset työpäivät 2017 Me saatamme myös käsitellä henkilötietojasi, jotta voimme lähettää ilmoituksen siitä, että tietty tuote on tullut varastoon, jotta voimme järjestää pyytämäsi vakuutuspalvelun, jotta voimme käsitellä antamaasi arvostelua koskien asiakaspalveluamme, jotta voimme lähettää tiedotuksen sinulle, jos olet voittanut jonkin kilpailun, johon olet osallistunut verkossa, tai jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos toimituksessa tai tilauksessasi on jotakin ongelmia. Saatamme myös analysoida eri asiakasryhmien ostoksia, jotta voimme kehittää tuotetarjouksiamme ja tavoitella perusteltua etuamme kehittää tuotteitamme ja palveluitamme. Voimme myös käyttää henkilötietojasi osoitteelliseen suoramarkkinointiin, jonka voit halutessasi kieltää lähettämällä nimesi ja lähiosoitteesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

che guevara era homofóbico Kun vierailet jossain meidän liikkeistämme, tai itsenäisessä Power-myymälässä, saatamme käyttää kameravalvontaa turvallisuussyistä.

sovittelu ennen oikeudenkäyntiä Näitä tietoja käsitellään osaksi siksi, että se on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi kanssasi, ja osaksi siksi, että se on välttämätöntä voidaksemme oikeutetun etumme mukaisesti kommunikoida kanssasi tehokkaalla tavalla, ja tarjotaksemme asiakkaillemme huipputason palvelua.

muttaş fethiye dalaman servis saatleri Vaikka emme toteuta käsittelyä suostumukseesi perustuen, voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä, jos sinulle herää kysymyksiä ja voit pyytää, että lopetamme käsittelyn, kuten alla on kuvattu.

turmion kätilöt pakanamaan kartta lyrics stockholm lägenhet hyra andra hand Verkkosivuston liikenne ja analyysi - evästeet: Power kokoaa, kerää ja analysoi tietoja Powerin verkkosivustoilla tapahtuvasta käytöstä, liikenteestä ja toiminnoista. Tämä sisältää IP-osoitteesi, selaimesi (Chrome, Internet Explorer jne.), käyttöjärjestelmäsi (Windows jne.), vuorovaikutteiset toiminnot mainosten kohdalla (esim. klikkaukset tai painotukset), sekä katsotut sivut. Tämä toteutetaan käyttämällä evästeitä, ja me saatamme käyttää evästeitä antaaksemme henkilökohtaisia tuotesuosituksia ja palveluita. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön, kuten evästeselosteessamme on tarkemmin selostettu. Tämä sisältää henkilötietojen käyttöä ja perustuu suostumukseesi, joka voidaan peruuttaa koska tahansa. Voit lukea enemmän evästeiden käytöstä, siitä kuinka voit peruuttaa suostumuksesi ja kuinka voit muuttaa asetuksiasi evästekäytännöstämme sekä osoitteesta huipulla puhaltaa ylläs pitkän ajan sääennuste oululentoasema terminaali 2 pysäköinti .

samantha young książki po polsku was heißt poli übersetzt Suostumukseesi perustuva suoramarkkinointi: Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käsitellä sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi ja lähettää uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia muokattuna erityisesti sinua varten. Saatamme siten muokata tarjouksiamme perustuen hallussamme oleviin tietoihin, kuten aiemmat ostoksesi, ja muilta lähteiltä saatuihin tietoihin demografiatietojen osalta, kuten sukupuoli, syntymäpäivä, ja osoite (profilointi). Voit peruuttaa suostumuksesi ja vastustaa tällaista profilointia koska tahansa "Oman sivusi" kautta, tai ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla, tai peruuttamalla saamasi uutiskirjeen. Saadaksesi lisätietoja, ole hyvä ja vieraile sivustolla [hyperlinkki sivustolle, jossa on tietoja markkinoinnista].

kivikylän nakki kcal  

fusion festival 2017 fällt aus 3. Kenen kanssa jaamme tietojasi

michał krasuski warszawa Saatamme jakaa tietojasi yhtiökumppaneidemme ja muiden konserniyhtiöiden kanssa, esimerkiksi itsenäisille Power-myymälöille, logistiikkakumppaneillemme voidaksemme tarjota tavaroiden kotiin kuljetuksen, korjauspalveluiden tarjoajille, IT-ratkaisujen tarjoajille, kysely- ja markkinointipalveluiden tarjoajille, tavarantoimittajille, kirjanpitopalvelun tarjoajille, maksupalveluntarjoajille tai yksittäisille Power -myymälöille, joista voit hakea tuotteesi.

katsomo salatut elämät suorana Muissa tapauksissa emme jaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, paitsi lain edellyttämissä tilanteissa, tai jos meillä on sinun nimenomainen suostumuksesi.

suljettu neule yhdistäminen 4. Tietojesi sijainti

eugénie grandet résumé détaillé par chapitre Me säilytämme henkilötietojasi EU/ETA-alueella turvallisesti sijaitsevilla palvelimilla. Koska otamme tietosuojan vakavasti, emme siirrä henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ja kaikki henkilötietojen käsittelijämme ovat tiukan vaitiolovelvollisuuden alaisuudessa koskien henkilötietojasi. Tietyissä tapauksissa voi olla kuitenkin välttämätöntä siirtää henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle, ja jos näin on, varmistamme että tietojensiirto on toteutettu vaadittavien turvatoimenpiteiden mukaisesti, esimerkiksi Euroopan Komission omaksumien tietosuojaa koskevien vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti tai EU-US privacy shield -järjestelyn mukaisilla siirroilla. Voit saada jäljennöksen näistä suojatoimenpiteistä (soveltuvin osin) ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla.

väitökset tampereen yliopisto  

kuntien rakennusmestarit ja insinöörit 5. Säilytys ja poistaminen

myydään karitsoja 2014 Power poistaa henkilötiedot, kun kaikki kyseessä olevat henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset on täytetty ja kun poistaminen on sallittua asianmukaisten lainsäännösten ja määräysten perusteella.

jännitän verenpaineen mittausta Esimerkiksi, poistamme tiedot liittyen profiiliisi "Omilla sivuillasi" kun tili poistetaan, kun taas tiedot koskien tilin yhteyshenkilöä ja laskutusmateriaalia säilytetään viiden vuoden ajan, jotta voimme käsitellä tulevia pyyntöjä ja noudattaa soveltuvaa kirjanpitolainsäädäntöä. Poistamme tai anonymisoimme tiedot liittyen ostamiisi tuotteisiin viiden vuoden jälkeen tuotteen ostamisesta, ellet ole kirjautunut omille sivuillesi ja valinnut saada ostohistoriasi sieltä. Valvontakameroiden videot poistetaan noudattaen säänneltyjä säilytysvaatimuksia, ja ne ovat tiukkojen tietoturvallisuuskäytäntöjen alaisia.

kiebitzmarkt heppenheim bergstraße Voit pyytää muuttamaan, siirtämään rajoittamaan tai poistamaan henkilötietojasi zetterlund och sjömanLomake vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla.

bülent inal nerelidir Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja niiden poistamista myös missä tahansa Power-myymälässä, otathan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaan.

mistä saa riisiviiniä  

kuulokkeet joista ei kuulu läpi 6. Sinun oikeutesi

optinen värien sekoittaminen Olet oikeutettu pyynnöstä saamaan tietoja koskien henkilötietojasi, joita me säilytämme tai muutoin käsittelemme. Olet myös oikeutettu siihen, että virheelliset henkilötietosi korjataan, ja tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa oikeuttamme käsitellä tietojasi, tai pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi. Voit peruuttaa suostumuksesi koskien henkilötietojesi käsittelyä (yllä selostetulla tavalla) koska tahansa, ilman että se vaikuttaa suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

prova planejamento tributário fgv Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, ja kun EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/678 (GDPR) on tullut voimaan, voit pyytää saamaan henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä muodossa, jotta ne ovat helposti siirrettävissä sinulle tai toiselle osoittamallesi rekisterinpitäjälle (tätä kutsutaan "tietojen siirtämiseksi").

käden äkillinen puutuminen Jos sinulla on mitään huomautettavaa koskien henkilötietojesi käsittelyä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Ole hyvä ja osoita kaikki sellaiset pyynnöt tämän tietosuojakäytännön ohjeistuksen mukaisesti. Tiedotamme myös, että olet oikeutettu lain mukaisesti tekemään valituksen Suomen tietosuojaviranomaiselle.

dna prepaid lataus säästöpankki  

questor utazási iroda budapest 7. Päivitykset ja muutokset.

heikinheimo mätämunan muistelmat Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää tai muuttaa. Kun teemme muutoksia tähän Tietosuojakäytäntö, sisällytämme tähän päivämäärän, jolloin Tietosuojakäytäntöä on viimeksi päivitetty. Jos tähän selosteeseen tai siihen, kuinka käytämme henkilötietojasi, on tehty olennaisia muutoksia, tiedotamme sinua joko lisäämällä näkyvän tiedotteen sellaisista muutoksista ennen muutosten tekemistä, tai lähettämällä sinulle suoraan tiedotteen.

gökhan çelikkol ekşi  

aasian maat ja pääkaupungit 8. Yhteystiedot

popeye el marino soy en español Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, tai verkkosivustojemme tietosuojasta, meihin saa yhteyden seuraavilla tavoilla:

lycée timbaud 91 [email protected]

landstraße flughafen wien s7 fahrplan nuorista työntekijöistä annettu laki

keskiaikainen miekkailu jyväskylä  

cavaquinho rozini studio preço  

rissalan lentokenttä kartta